Sunday, May 29, 2011

penantiann satu penyeksaan!!!bak kate aaron aziz>>dan bila isnin kitakan bertemu kembaliiiiiii








ohhhh seth tannnn....ohhh nora elena....
sungguh tidak sabar daku ingin melihatmuuuu...
sungguh lambat masa ini berjalan..chewahhhh..
hahahahhahhaa...
x sabar dow,,lmbt benao ari isnin.....nak tgk seth tan romantik2 ngan nora.....
esok kene siapkan keje cepat...bia dapat tgk nora elena ngan aman..

p/s > aq minat seth tan & nora elena,,ko saket ker???hakhakhak

Saturday, May 28, 2011

INDIE MICE>>>>>MUKJIZAT CINTAA....MAI2 UNDIIIII CEPATT,,SPE X UNDI SAIA BABAB...HEHEHE...



Haaaaa,,ate kome2 nampak x bideo ape kek ateh nie???nie la lagu mukjizat cinta dari indie mice...i minat gile lagu nie u,,,hehe...i siap melabur duit lagi amek caller ringtones ne..sbb minat gilerrzzz...

klu kome nk tau indie mice dapat masuk muzik2 weyh....lagu mukjizat cinta di taruhkan....

kalau dah masuk muzik2 nie kire power la kan,,,dornk nie mmg power ar...kalau denga jerk lagu2 dri indie mice,,mao meleleh ayaq mata...huhuhu....

kalau x caye,,ce denga,ce denga.....spe x denga sy babab nnt...hahhaahha...

kalau dah denga,,ape lagi kan,,ce la undi...kasi gegaq skittt.....nie link tuk undi nyer,,,,>>>>>http://apps.tv3.com.my/muzikmuzik/

kasi undi bebanyak eh..support skit band malaysia.....tu je la kot tuk malam nie...saia mao titun...
nanit all...

p/s : undi jgn x undi eh...spe undi die baekkkk...heheehhehe...tataaaaaaa

Thursday, May 26, 2011

nora elena lagiiiiiiiii!!!!!!!!!!!












.p/s : post ini dibuat pabila saya merasa sebal kerana x dpt tgk nora elena ep 12...skunk mse menunjukkan pukul 7:14 .....arghhhhhhh,,nak tengokkk.. :"((((

Wednesday, May 25, 2011

Dan Bila Esok (OST Nora Elena)

Nora Elena Buat Aq Gileeeee>.........











ooooooo seth tannn!!!!!!!!!
haaaaaaa,,,,ce teka pic ape kat atas tuuu....
tu sume barisan2 nasional,,eh2 silap barisan pelakon dalam NORA ELENA....
best oooh cite nie..mule2 tu ingatkan x best..mak aq ye2 la ckp,cite nie besh gile,,klaka la itu la ini la...

aq pown try la download,,perghhhh best kottt....
pastu aq try ler crik novel tu kat google..ade tapi x sume muka surat bole bace,,mmg menyakitkan ati...tp xpe,,aq dah oder kat fb...x lame lg akan ku dapat novel tuh..tungguuuuuuuuu....

p/s : tu je la kot yg aq nak cite...byk lagi keje yang kene buat...sebelom ayang bekumandangggg..hahahaha....daaaaaaaaaaaaaa

p/s : sebelum tuh kat bwh nie ade sinopsis nora elena...




Nora Elena adalah kisah seorang gadis yang telah dinodai semasa dia berusia 15 tahun oleh seseorang. Nora Elena telah ditinggalkan oleh tunangnya Idham (Zul Ariffin) apabila tunangnya mendapat panggilan misteri yang memberitahu bahawa tunangnya sudah tidak suci lagi. Dalam kekecewaan dan kesedihan yang melanda Nora Elena semasa itu tu, muncul seorang jejaka yang bernama Seth Tan yang berketurunan Baba Nyonya, dia sanggup berkahwin dengan Nora Elena bagi menggantikan tunang Nora Elena kerana segala persiapan perkahwinan dan hari perkahwinan semakin dekat.

Konflik berlaku apabila, Nora dan Seth Tan berkahwin, pada ketika itu barulah Nora Elena dapat tahu bahawa suaminya lah orang yang telah menodainya 10 tahun yang lalu. Malang buat Nora kerana ketika mengetahuinya mereka berdua sudahpun berkahwin dan bakal melahirkan anak Seth. Walaupun Seth sudah memeluk agama Islam dan telah insaf tapi hati Nora Elena yang terluka tetap keras dan tidak dapat memaafkan suaminya tu.

Bagaimana Seth hendak mengatasi sikap benci Nora Elena terhadapnya dan dugaan besar yang harus ditempuhi olehnya untuk memikat hari Nora Elena? Adakah Nora Elena dapat memaafkan Seth?



Sunday, May 22, 2011

Saya Pencintaaaa Muhammad Ibrahimmmmmmm.....
















NNA MUTIARA COMMUNICATION


NNA MUTIARA COMMUNICATION beralamat di no 7 jalan susur taman ns maniam 43800 dengkil selangor...

inilah permulaan hidup aq sebagai seorang peniaga...chewahhh,,peniagaaa konons...hahaha...
nna mutiara nie kedai telefon@celcom...
my mak yng ku sayang bukakkn untuk anak2nye yang cantik2 nie...
kirenye bisnez famly la...
so hari2 aq bekerja,,kerja tdo on9 keje tdo on9...tu lah keje aq skunk....
beniaga sendiri nie ade best n x best nyer,,
ye la,,,,untung kite,,rugi kiteee...
kirenye sume kiteeeeeeeeeeeee laaaaa....
tp papepown aq ngan famly lalui nya dengan tenang dan mantop(tetibe mantop plak an) kihkihkih
itu je kot yang aq nak luahkan,,,
akhir sekali,,renungkan2 & selamat beramal,,hahahaha....(tingtong sudaaa)

p/s : post ini di postkan oleh aq yang mmg bukan posman semasa sistem celcom tengah error...hahahaha

haiiiiiiiiiiiiiii....kangennnnnnnnnnn bloggggkuhhhhhhh


hai3 kamoo2 semua...
rse cam dah lme jerk x memblog-blog nie kan...
idop skunk nie bz,bz,bz je manjangg.....

tp start tgk admin aimluvs buat blog untuk ka baim..
wahhhhh,,jdk gatal nak memblog blk....

idea dlm kepala otak masih xde...
nie pown sekadar say hai2 kat sumee...
sebenanye byk pic yang nak dikongsi...tppp malazzzzz nak upload..
hihihihihi.....

k la u olzzzz(ceh mengomputeh plak an)
i nak ngundurkan diri jap...
spe yang bukak blog i nie,,sile2 la lawat blo aimluvs...>>http://baimwonglovers.blogspot.com/

Monday, May 9, 2011

Selamat Hari Ibu


hai korank..da lme x memblog kat snie.....
smalam hari ibu...aq ngan famly smbt kat spanish villa..
rumah persinggahan cik senah....
best owh...sume ade...tp x byk snap pic sbb kamera ku xdok bateri...hehe...



Tuesday, May 3, 2011

Baim Wong menghadiri pernikahan Marshanda Ben.

Berita Luar Kain