Friday, December 31, 2010

SILAMAT TAON BARU....HAPPY NEW YEAR



HAPPY NEW YEAR 2011
BUAT SELURUH MANUSIA DI DUNIA INI,,
TERMASUK HAIWAN2 YANG MASIH IDOP...
HAHA...

durrr,,taon bru nie aq duk umah jer..
bosan nyer..
tp!!!!nk wat cmne..
da my famly x kuar...

nk chit chot...
sume nye bz sambut kat sane sini..

ape lg,,aq lyn eca je la..
sambel ngok konsert ambank kt tb2..
x besh sgt la..
haha...

k la,,
aq nk tdo..
ape2pon...
SELAMAT TAHUN BARU
SEMOGA TAHUN 2011 AKAN MEMBERIKAN 1001 KEBAIKAN UNTUK AQ N FAMLY....

P/S: azam ku,,nak kye,nk senangkan famly,nk bli umah,nk bli kete,nak bli torch,,nak nak nak nak ?????????????nak ***...haha...nak nak nak ape lagi eh???
kowank nye azam pe???

SEHARI BERJALAN(31/12/2010)SEREMBAN-SHAH ALAM-TAPAH-RAWANG-SEREMBAN...

Hai korang,,,
nak cte sket nie...
31/12 aq n famly bejalan...
pnat woo,,
ye la,dri seremban ke shah alam,tros ke tapah,,pastu balik rwg,,n last skali blk seremban....
gile lah,,
cam nak melekat my b****t kat seat kereta uh..
haha...
nie antara pic2 yg menarik tertarik ko mmg da bomb,,,
kowank tatp la pic2 nie eh...













































Wednesday, December 29, 2010




malam tadi telah berlangsungnya perlawanan bola sepak aff suzuki
cup 2010 di jakarta...
chewahhh,,,
di antara malaysia(tempat lahirku) vs indonesia(keturunanku)...hahahahahha
nie adalah perlawanan ke2 selepas perlawanan di malaysia...
mse tuh malaysia dapat 3,,,indonesia dapat 0..bingo...
hahahha

arini malaysia terkalah sikit,,,
2-1...

setelah wisel penamat ditiup,,
perkiraan dimulakan
setelah dikira secara matematik,
MALAYSIA diumumkan menang dengan mrkh keselurhan,,4-2..

yeayyyy,,
malaysia mng,,,

bg aq malaysia mng sbb adanya pemain yang handal dan hensem seperti....



ya ini dia....
khairull fahmi che mat ngan safee sali...
2 pemain yang bg aq sungguh profesional...
wah wah wah..
hahahaha...

tp!!!walaupun malaysia menang,,
bagi aku indonesia pown bagus jugak,,cme maybe bukan tuah dowank kali ni...

klu pemain indonesia plak,,,

aq paling minat bambang pamungkas...
dri die men tuk skuad negeri selangor ag,,
ensem gile weh,,,
terer lak tuh,..
ececeh,...



tu je lah kowt yg aq nak bg tau kowank rini...
mte dah nantok nie,,
ag pown sok nak bgn pagi...
k la,..
nyte n tata...

*td dapat tgk separuh je bola ngan famly aq kat wazer,,
pastu my mum ajak blk,,,
huhuhuhuhuhu




Tuesday, December 28, 2010


woot2,,
ai kowank..
smalam ptg aq g jenjalan ngan famly kat city park,,
sambel jenjalan,sambel mkn2,sambel bg ikan makan,,
best wook...

ramai gle owng semalam,,
ngatkan ari biase x ramai,,
sampai2 je at sne,,,perghh,,cam semut owng kat c2...
















Berita Luar Kain