Monday, April 4, 2011

semangat bangat nieyh!!!!!!

PetromaK Gift & Birthday Gift - Closing date : 17 April 2011

by Baim Wong Fans Page (official) on Sunday, April 3, 2011 at 12:12am

APril Bulan amat bermakna buat AimLuvs. Insyaallah April ini Opening of PetroMak (restaurent baru MP) dan juga 27 April hari Lahir MP tersayang kita. So BWFPO dgn sng hati mengadakan aktivity tuk Aimluvs together sharing memberi hadiah buat MP kita. Tanda sokongan kita yg tdk berbelah bagi buat beliau dan kita tak mampu nk ke Jakarta tuk meraikan bersama beliau berikutan masa beliau atau kemampuan sesetengah AimLuvs yg terbatas. So, sesiapa yg berminat boleh lah bagi nama or inbox saya serta membuat pembayaran. Hadiah2 akan dipilih oleh Admin sendiri yg pasti mstilah special gift for him. Untuk makluman AimLuvs hadiah tersebut adalah berbeza setiap satu. 1 for Petromak dan 1 for birthday.Dan kad nama juga special printed and design by our designer begitu juga dgn gift Petomak. Suprizeeee!! So, diminta kerjasama bagi yg nak joint tuk bagi nama dan buat pembayaran segera supaya Admin boleh print nama AimLuvs sekalian di kad tersebut. Setiap penyertaan lewat tidak akan dilayan kerna sukar bagi kami tuk insert nama buat yg lewat. Butir2 aktivity adalah seperti berikut :

Kos : RM15 setiap seorang

Syarat2 :

1. Sila sertakan ID FB dan Twitter anda (if any) dgn jelas dan betul (salah eja or kurang sifat Admin tak tanggung yah)

2. Setiap pembayaran hendaklah disertakan dgn slip bank in. ((scan, detail payment) Untuk mengelakkan kekeliruan atau sila bagi detail yg jelas di Email BWFPO or inbox Admin - 1. AimLuvs 2. Liza AimLuvs

3. Penyertaan anda hendaklah dari lubuk hati yang ikhlas dan tulus. Tiada paksaan tiada ugutan tiada hasutan dari mana2 pihak. Ecehwah...

Contoh :

1.

Bank : MBB

Jumlah : RM15.00

Tarikh dan waktu : 4/4/2011 @ 00:00

Nama Pengirim : Muhammad Ibrahim

2. SMS - 0148823337

same details seperti 1 diatas diperlukan.

Pembayaran boleh dibuat ke account :

1. MBB - 511122010001 - ROSLIZA ALI

Closing date : 17hb April 2011

** : Pls remove ur tag if u not comfortable. sorry for any inconvenience.

mana yg tak di tag.. bkn lupa bkn tak ingat bkn tak sudi tp mungkin anda bkn dlm Frenz list saya or ID FB anda dh bertukar yg penting tis is open for all Aimluvs. Jgn pikir bukan2 k.. Salam 1 Jiwa. Mohon Maaf ya.

Last Year.. Suprize Birthday for MP at Syuting Location of SCM

Last Year.. Suprize Birthday for MP at Syuting Location of SCM

Last Year.. Suprize Birthday for MP at Syuting Location of SCM

· Dislike · · Share
  • 50 of 51
    • Norsie Aziz boleh tau tak MP tu siapa?sori sbb baru join...
      Yesterday at 12:55am ·
    • Baim Wong Fans Page (official) saya la :)
      Yesterday at 12:55am · · 4 people
    • Norsie Aziz restaurant dia yg pertama ya...dimana lokasinyer...
      Yesterday at 1:01am ·
    • Selinastein Binti Mohd Rashid Ok nanti saya bank in.
      Yesterday at 1:07am ·
    • Nellza Nur Azura insyaAllah... boleh saja :) nnt apdet
      Yesterday at 1:12am ·
    • Liza AimLuvs Norsie : Oh La La ya?? di Kodefin Kemang. Tp dh tutup now ganti PetroMak. 2nd Res is Bakmilicious juz opening on January 2011 and will be coming branch soon. Doain aja sampai ke Msia ya. Now d 3rd is Petromak. Same location wit previous Oh La La. At La Codefin Kemang Jakarta.
      Yesterday at 1:15am ·
    • Suhaila Suew Nur Azura : u join tak pg sana nanti?
      Yesterday at 1:18am ·
    • Norsie Aziz tks 4 d info...insyaallah i ll try 2 bank in...hope 1 day wen m in jakarta i'll drop by at d restaurant...
      Yesterday at 1:20am ·
    • Suhaila Othman nak nak nakkkkkk join...
      Yesterday at 1:21am ·
    • Bie Besh kalo transfer guna maybank2u mcm mana nk scan detail payment tu? bg sms la ..kan dia ada bg sms kan....leh x?
      Yesterday at 1:21am ·
    • Liza AimLuvs Bie : alamak lupa la bagi no phone.. sowie... Norsie : iya iya.. kalau ke sana wajib ke Bakmilicious and now add another 1 Petromak. if U need further info juz *ting ting* us. Insyaallah bleh bantu...
      Yesterday at 1:25am ·
    • Bie Besh kak liza, bie dah bank in..mcm mn nk send kat akak detail?? bg no fon leh
      Yesterday at 1:31am ·
    • Liza AimLuvs bie : tu dh letak kat note...tq.
      Yesterday at 1:34am ·
    • Suhaila Othman sis anta nnt by pos or mcm mana y?
      Yesterday at 1:35am ·
    • Liza AimLuvs Cik Sue : tgh dlm perbincangan. Sue nk tlg hantar?? :)
      Yesterday at 1:44am ·
    • Suhaila Othman adooooiiiii makkkk ayattt power ...hehehehhe
      Yesterday at 1:49am ·
    • Nellza Nur Azura suhaila suew - trip april tak dpt pegi la sbb dh ada agenda bulan 5... tggu another trip or mgkin gi personal. utk hadiah ni jom la join suew, :)
      Yesterday at 2:04am ·
    • Intan AimLuvs i nk join boleh x???? :))
      Yesterday at 3:27am ·
    • Suhaila Othman heheheh kalau namanya intan ga bole disekat ni betul ga?hehehhe
      Yesterday at 3:34am ·
    • Intan AimLuvs hihihi ye ke kak?
      Yesterday at 3:41am ·
    • Suhaila Othman iyaa la intan hehehhehe
      Yesterday at 3:45am ·
    • Dhilah AimLuvs nak join.. hehe
      Yesterday at 3:50am ·
    • Intan AimLuvs Dhilah:dipersilakn dik.... :))
      Yesterday at 3:52am ·
    • Dhilah AimLuvs tq2..
      Yesterday at 3:53am ·
    • Zieta Casarita nak join gak!!
      Yesterday at 3:58am ·
    • Intan AimLuvs leh2.. :)
      Yesterday at 4:02am ·
    • Jaja Aisyah cool! :)
      Yesterday at 4:25am ·
    • Hamelin Puteri Ok sy joint
      Yesterday at 4:36am ·
    • Intan AimLuvs jika mau join.. payment udah boleh dibuat n inbox ke sis liza aimluvs ya... atau Aimluvs
      Yesterday at 4:38am ·
    • Zuridah Sahari i nk joint jugakkkkk ... hihihii ;))
      23 hours ago ·
    • Nor Aini Hamid Na joint gak.....insyllh esk say a trf.....
      23 hours ago ·
    • Intan AimLuvs ‎:) sipp
      23 hours ago ·
    • Watie Hassan klu aku jd pergi on 26April insyaalah aku tolong bawakkan hadiah tu unt MP tp bergantung pada sambutan pakej lah
      21 hours ago ·
    • Chimi Nana okay.. me join jgk..!
      19 hours ago ·
    • Siti Nur Zilah nak join jgk la.....;-)
      19 hours ago ·
    • Asmah Termigi Liza: seperti biasa....akak follow jer...:-)
      18 hours ago ·
    • Nadratul Aini thanx yer tag..nk join..nak join... yippiieeee... ;)
      17 hours ago ·
    • Dhilah AimLuvs nadratul aini: silakan2.. hehe
      17 hours ago ·
    • Suhaila Suew Nellza Nur Azura : untuk hadiah i join....igt u pg....mungkin trip bulan 6 nak ikt...tp tader geng la....yang nie wajib join...;))
      16 hours ago ·
    • Nadratul Aini dhila: thanx yer..sesame join..hehe.. ;D
      15 hours ago ·
    • Zura AimLuvs harus n wajib join ni...hehehehe
      15 hours ago ·
    • Dhilah AimLuvs aini: yes
      kak zura: wajib2
      7 hours ago ·
    • Ida Yusof bunda....... omma udah buat pyment ya....detail di SMS n juga email personal bunda.... TQ
      3 hours ago ·
    • Sue AimLuvs HARUS JOIN!...nnt i bankin ye sis liza...
      3 hours ago ·
    • Nurul Ashikin Aziz Bw yes,,udah keluar infonyer,,,smalam x sempat nk tgk..hehe>>>kene crik bank cpt nieyh,,tkt x sempat...
      3 hours ago ·
    • Dhilah AimLuvs nurul: cpt2 cari,, akak isyaallah ari kamis mungkin akak mskkn..
      about an hour ago ·
    • Nurul Ashikin Aziz Bw Dhilah AimLuvs kat dengkil nie xde maybank kak,,,kene tugu akaun no cimb dri kak intan,...huhu
      about an hour ago ·
    • Dhilah AimLuvs ohh hehehe
      about an hour ago ·
    • Farra Abu Bakar liza saya nak joint jugak..
      37 minutes ago ·

No comments:

Post a Comment

Berita Luar Kain