Monday, July 25, 2011

PicBadge Khas Buat Aimluvs>>>Love Baim Wong



hai2,,shantek x pic2 kt bwh nie..mesti chantek2 kan...sbb ade pic ka im kan3..hehehe
kalau korank2 sume nak cenggini gak,,ley klik link kat bwh nie..






>ok laa..mao tidurr...ngantok sgt2..esok kene bgn pagii...nanait kornkk..

assalamualaikum

Saturday, July 23, 2011

HAri Hari IniLah PujaanKu

BAIM WONG,baim wong,BAIM WONG,baim wong,BAIM WONG!!!!



MUHAMMAD IBRAHIM,muhammad ibrahim,MUHAMMAD IBRAHIM!!



pujaan hatiku,PUJAAN HATIKU,pujaan hatiku!!


~~sampai mati aku tetap akan meminati org ini!!!sumpah,,baik bangat orgnyaaa!!tidak sombonk...


Monday, July 11, 2011

Like Like Like Like!!!!!!

hai korank..sehat kerr???
arinie kene tidok awal..tp sbb nak post mende nie,,on lappy jap
haaaaa,aq ade msuk stu contest like2 kat fb nieyh..
jdk nak mintak jasa bek korank like kan tuk aq..
sje try nasib,,mne tau menang kan...hehehe...

mule2 korank kene like page die dulu..nie ha aq kasik link
>>> http://www.facebook.com/applebiruhomedeco

pas dah like page tu,,korank klik kat sni plak >> http://www.facebook.com/photo.php?fbid=182486178479573&set=a.182047878523403.44641.169507519777439&type=1 .. pastu like larh pic aq eh...

harap korank ley tlg aq,,skadar suke2 sbb xde wat ape pown..mne tau rezki kan...


>>pic at bwh nie aq pertaruhkan..mmg sweet pown an..hikhik..masuk bakul angkat sendri nieyh.. ;))





p/s : nanait korankkk..mao tido mimpi baim wong..haha

Sunday, July 10, 2011

Semuanya Tentang Baim Wong

assalamualaikum korank...



Ka im baru tukao pic kat twitter...kiut an...shomey ja..manis ja senyuman diee....


ubersocial kuh....ka im harus ada!!!!!




ubersocial ka im....


**cinta dan kagum bangat sama muhammad ibrahim johnny wong...
<3

Friday, July 8, 2011

INSTANET!!!




Internet hari ini dah macam makan nasik kepada kita semua. Kadang-kadang ada orang sanggup tak makan nasik asalkan boleh guna Internet. Mereka lebih rela berlapar daripada tak dapat main FB, Twitter atau pun update blog. Oleh kerana kegilaan Internet ini, Celcom kini memperkenalkan INSTANET!!!

Dengan INSTANET, anda tidak lagi perlu risau tiada Wifi ketika anda sedang minum di kedai kopi. Lagipun memang tak berapa elok guna Wifi sebab password anda lebih terdedah. Dengan harga yang murah, pendaftaran yang tak leceh, INSTANET adalah jawapan terbaik kepada anda yang gila online 24 jam.

Mengikut kesesuaian anda, anda boleh menggunakan INSTANET mengikut hari (RM5 sehari), mengikut minggu (RM18 seminggu) dan mengikut bulan (RM50 sebulan).

RM30 sahaja untuk langganan INSTANET selama sebulan. Dan paling penting anda tak perlu risau tentang coverage kerana Celcom sememangnya mempunyai coverage yang paling meluas di Malaysi
a. Kalau korang tak berminat dengan promo di atas, mungkin promo di bawah ini menarik jugak untuk anda:

Instanet Prepaid Pack + Modem hanya RM108. Ada SIM card, USB modem dan RM10 credit.
• Instanet Prepaid Pack untuk RM12.50. Ada SIM card dan RM10
credit.



Credit To >> BeautifulNara..~~

Sayu Dengao Lagu Nie>>Kisah Hati~Alyah

Hatiku hatimu
Menjadi satu cinta
Ku rasa hadirmu menyempurnakan aku
Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya

Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini

Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya





Melaram Ngan Baju Baru!!!

assalamualaikum korankkk...
lame gile x mengpost-post katb blog nie..korank sehat ker??

arinie aq ade mse nak belek2 blog nie,,sbb esok cuti..
haaa,,nie ade sikit pic terbaru aq...
pic ngan baim wong..walaoponn skadar edit..
aq bru dpt bju aimluvs...epii wokkk...
melaram larh sekejap an..hahaha

tu je kot yg ade skunk nie,,nnt aq post bende len ag..
daaaaa...

p/s > BERSIH kan rumah esokkk.. wink2 *_____*









Berita Luar Kain